Matematik
HJÆLP SØGES NU
05. december 2007 af
Fubu_girl (Slettet)
jeg har lige en opgave omkring potensufnktion. Jeg har fundet y= 20 min.
så siger opgaven find x, vores forskrift er
20= 43999 * x^-2,303
Men jeg kan huske at man skal sætte 43999, på begge sider. så det på den anden side går ud med hinanden. Og så har man
20/ 43999 = x^-2,303
Hvad gør man så ? :S ..
x= !!
håber i svarer hurtigt .. taak ! ;)
jeg har lige en opgave omkring potensufnktion. Jeg har fundet y= 20 min.
så siger opgaven find x, vores forskrift er
20= 43999 * x^-2,303
Men jeg kan huske at man skal sætte 43999, på begge sider. så det på den anden side går ud med hinanden. Og så har man
20/ 43999 = x^-2,303
Hvad gør man så ? :S ..
x= !!
håber i svarer hurtigt .. taak ! ;)
Svar #1
05. december 2007 af peter lind
Find logarimen på begge sider, isoler ln(x) og find antilogaritmen.
Skriv et svar til: HJÆLP SØGES NU
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
