Matematik
Omkskrivning til eksponentiel funktion
05. december 2007 af
peter-romer (Slettet)
Jeg forstår det virkelig ikke. Jeg har prøvet og prøvet og det giver stadigvæk ingen mening. Hvorledes omskriver man følgende funktion (som er logaritmisk ikk?) til en eksponentiel funktion:
f(x)=3e^-0,98x
Jeg håber virkelig på lidt hjælp. Det ville være fantastisk.
f(x)=3e^-0,98x
Jeg håber virkelig på lidt hjælp. Det ville være fantastisk.
Svar #3
05. december 2007 af peter-romer (Slettet)
Jeg kan lige se jeg har skrevet forkrt... Den skal omskrives til formen
f(x)=ba^x
Den volder mig dog stadig problemer
f(x)=ba^x
Den volder mig dog stadig problemer
Skriv et svar til: Omkskrivning til eksponentiel funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
