Matematik

Definitionsmængde for funktioner af flere variable

08. december 2007 af mansword (Slettet)
Hej,

Jeg mangler en oversigt over alle de "ting" man kan sige om en definitionsmængde - fx åben, ubegrænset, konveks osv. Er der nogen der har et godt link eller en god oversigt til dette formål?

Helt konkret sidder jeg med en definitionsmængde som er:
{(x, y) | x€R, y€R, x+y>0}

Hvad kan jeg sige om den?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2007 af Duffy

...at det ikke er en definitionsmængde du skal finde, men derimod en værdimængde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2007 af Duffy

Svaret er at det er halvplanen oven for linien y = -x

Svar #3
08. december 2007 af mansword (Slettet)

Okay - så må jeg have lavet en fejl - for opgaven går på at finde definitionsmængden for f(x,y) = ln(x+y)???

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2007 af Duffy

Svaret er stadig det samme, nemlig;

halvplanen oven for linien y = -x

Skriv et svar til: Definitionsmængde for funktioner af flere variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.