Matematik
Vis at...
09. december 2007 af
mansword (Slettet)
Vis at 14x^2 - 8xy + 14y^2 = 14((x-(2/7)y)^2 + (45/49)y^2) for (x,y) € R^2
Hvordan viser jeg dette tilfredsstillende? Jeg kan isolere y for begge tilfælde, og se at det giver samme ligning, men hvordan viser jeg det ellers?
Hvordan viser jeg dette tilfredsstillende? Jeg kan isolere y for begge tilfælde, og se at det giver samme ligning, men hvordan viser jeg det ellers?
Svar #2
09. december 2007 af mansword (Slettet)
Jeg er bare ikke helt sikker på at det er det der bliver spurgt efter... opgaven efter lyder nemlig
"Vis at punktet (0,0) er et globalt minimumspunkt for f og bestem den globale minimumsværdi for f. (Vink: Benyt forrige opgave)"
for the record er f(x,y) = e^x+y + x^4 + y^4 + x^2 y^2 -x -y
"Vis at punktet (0,0) er et globalt minimumspunkt for f og bestem den globale minimumsværdi for f. (Vink: Benyt forrige opgave)"
for the record er f(x,y) = e^x+y + x^4 + y^4 + x^2 y^2 -x -y
Skriv et svar til: Vis at...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
