Kemi
Beregning af nedbrydningshastighed
12. december 2007 af
Klodsinen (Slettet)
Hej,
Jeg har brug for hjælp til at beregne en levers aktivitet.
Jeg kender aktiviteten af det NADH som der dannes dobbelt så meget af som ethanol, der nedbrydes.
Stofmængden af produceret NADH er altså - på baggrund af lambert beerslov
n(NADH)=cv=(A/e*l)*V=(0,0867/6300*1)*1,015E-3L=1,397E-8 mol
Det skal nu omregnes til den mængde, der ville have været hvis hele prøven (7mL), hvor den lille prøve (1,015mL) blev udtaget fra blevet anvendt.
Skal jeg "bare" gøre således
1,397E-8/1,015E-3*7,0E-3=9,63E-8 ????
Hernæst skal jeg beregne aktiviteten for leveren og give et overslag på hvor meget alkohol et svin kan omdanne i timen!
Ethanols molare masse er 46,07 g/mol.
Kan du hjælpe?
Jeg har brug for hjælp til at beregne en levers aktivitet.
Jeg kender aktiviteten af det NADH som der dannes dobbelt så meget af som ethanol, der nedbrydes.
Stofmængden af produceret NADH er altså - på baggrund af lambert beerslov
n(NADH)=cv=(A/e*l)*V=(0,0867/6300*1)*1,015E-3L=1,397E-8 mol
Det skal nu omregnes til den mængde, der ville have været hvis hele prøven (7mL), hvor den lille prøve (1,015mL) blev udtaget fra blevet anvendt.
Skal jeg "bare" gøre således
1,397E-8/1,015E-3*7,0E-3=9,63E-8 ????
Hernæst skal jeg beregne aktiviteten for leveren og give et overslag på hvor meget alkohol et svin kan omdanne i timen!
Ethanols molare masse er 46,07 g/mol.
Kan du hjælpe?
Skriv et svar til: Beregning af nedbrydningshastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
