Fysik
Hjælp :( Haster Lille fysikopgave
19. december 2007 af
MCR (Slettet)
Hej derude..
Er der nogen der evt kan hjælpe mig med at beregne svingningstiden af et massefjedersystem som ser således ud:
To fjedre med fjederkonstanterne = 3,0 N/m og = 5,0 N/m placeres i serie efter hinanden og ophænges i en krog i loftet. I den anden ende placeres en masse med massen m = 0,100kg.
Er der nogen der evt kan hjælpe mig med at beregne svingningstiden af et massefjedersystem som ser således ud:
To fjedre med fjederkonstanterne = 3,0 N/m og = 5,0 N/m placeres i serie efter hinanden og ophænges i en krog i loftet. I den anden ende placeres en masse med massen m = 0,100kg.
Svar #1
19. december 2007 af AllstarSimse (Slettet)
Et gæt kunne være at deres resulterende fjederkonstant er 4 N/m, men jeg kan tage fejl. Så burde du jo kunne regne det ud.
Skriv et svar til: Hjælp :( Haster Lille fysikopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
