Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp HURTIGT - EBIT-margin?

19. december 2007 af kål-head (Slettet)
Hvad betyder EBIT-margin? Er det overskudsgrad eller resultat før renter?

Tak :-)

Brugbart svar (5)

Svar #1
19. december 2007 af madsbs (Slettet)

Hejsa

EBIT = Earnings before interest and tax = Resultat før renter

Dermed er EBIT-margin = overskudsgrad

Brugbart svar (3)

Svar #2
14. maj 2011 af greensiteofhell (Slettet)

Hvad er så margin?

- sad netop og sammenlignede EBIT og Overskudgraden, og fandt at de er ret identiske.


Brugbart svar (4)

Svar #3
07. maj 2012 af minpeter (Slettet)

EBIT er resultatet før renter og EBIT-margin er det samme som Overskudsgraden. Dvs hvor stor en del af omsætningen, der bliver til indtjening.

 

 

 

 


Skriv et svar til: Hjælp HURTIGT - EBIT-margin?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.