Matematik
regne monotoniforh. ved hjælp af lommeregneren?
13. januar 2008 af
nåna (Slettet)
Hvordan bruger jeg lommeregneren til at løse disse opgaver?
- F(x)= x^3-2,5x^2-2x+7
Løs ligningen f’(x)=0.
Bestem monotoniforholdene og de lokale ekstrema for f
- F(x)= 2x^3+3x^2-36x
Bestem monotoniforholdene for f
- F(x)= x^3-2,5x^2-2x+7
Løs ligningen f’(x)=0.
Bestem monotoniforholdene og de lokale ekstrema for f
- F(x)= 2x^3+3x^2-36x
Bestem monotoniforholdene for f
Svar #3
13. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Så må du lede lidt bedre. Hvis det er en grafregner, skal der være et.
Svar #5
14. januar 2008 af nåna (Slettet)
hey nu har jeg fundet x... Kan det passe at det giver 3x^2-5,5x+5=0 og x=0 i en den første opgave?
Skriv et svar til: regne monotoniforh. ved hjælp af lommeregneren?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
