Matematik
fucking række
21. januar 2008 af
The Master (Slettet)
sum(n til uendelig ik) n'terod af 2.
Bestem dens sum, hvis den konvergerer.
Bestem dens sum, hvis den konvergerer.
Svar #3
21. januar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)
Jeg skal jo ikke lave dine lektier, aber ich versuche! (:
Svar #6
21. januar 2008 af Euler (Slettet)
Den konvergerer ikke "The Master".
2^(1/n)= e^(ln2^(1/n))
ln 2^(1/n) = (1/n)*ln2 < e^(ln2^(1/n)). Udtrykket sum(0;oo) 1/n divergerer (det er den harmoniske række). Ud fra sammenligningskriteriet divergerer din række.
2^(1/n)= e^(ln2^(1/n))
ln 2^(1/n) = (1/n)*ln2 < e^(ln2^(1/n)). Udtrykket sum(0;oo) 1/n divergerer (det er den harmoniske række). Ud fra sammenligningskriteriet divergerer din række.
Svar #7
21. januar 2008 af The Master (Slettet)
hehe hvad sker der? hvor ved du alt det der fra ??
anyway tak for hjælpen dude ;D
anyway tak for hjælpen dude ;D
Skriv et svar til: fucking række
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
