Fysik

nogle der kan kinestisk energi?

21. januar 2008 af Williamwallace (Slettet)
En bestemt bil har en masse på 1006 kg. Bilen kører med en hastighed på 58,5 km/h.
Beregn bilens kinetiske energi i kJ. (0 dec.)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2008 af Zalam (Slettet)

E.kin = 1/2 * m * v^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2008 af mathon

1) omregn 58,5 km/h til m/s

2) E_kin = 0,5*m*v^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2008 af DON CARLOS (Slettet)

E_Kin = 1/2mv^2

Hvor:

m = masse (kg)

v = fart (m/s)

Prøv dig frem :)

Skriv et svar til: nogle der kan kinestisk energi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.