Matematik
/Undersøgelse/
26. januar 2008 af
Freud (Slettet)
Hej,
Nogle der kunne fortælle, hvordan en sådan opgave skal løses:
Undersøg om ½ er løsning til ligningen (8x^3) + (2x^2) + x - (3/2) = 0.
På forhånd mange tak,
Freud
Nogle der kunne fortælle, hvordan en sådan opgave skal løses:
Undersøg om ½ er løsning til ligningen (8x^3) + (2x^2) + x - (3/2) = 0.
På forhånd mange tak,
Freud
Svar #1
26. januar 2008 af mathon
ved at indsætte en (1/2) for x og undersøge om
udsagnet
(8x^3) + (2x^2) + x - (3/2) = 0
er sandt
udsagnet
(8x^3) + (2x^2) + x - (3/2) = 0
er sandt
Svar #2
26. januar 2008 af Freud (Slettet)
Tak Mathon :)
Det burde jeg egentlig selv kunne finde ud af :S
Freud
Det burde jeg egentlig selv kunne finde ud af :S
Freud
Skriv et svar til: /Undersøgelse/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
