Matematik
mængde hjælp
15. august 2004 af
BonGabeN (Slettet)
Er der nogen forskel på om en mængde står med krøllet parentes eller ikke?
Eks: ()= krøllet parentes, c = delmængde
1 c A og (1) c A
mvh anders
Eks: ()= krøllet parentes, c = delmængde
1 c A og (1) c A
mvh anders
Svar #2
15. august 2004 af frodo (Slettet)
ja!!!
Du må ALDRIG skrive 1 c A, idet 1 blot er et tal men IKKE en mængde. Du kan skrive 1 € A, hvor € er et "element af"-tegn, Men hvis du vil fast holde dit delmængde-tegn, skriver du {1}c A, Man kan jo ikke sige at et tal er en mængde, hvorfor det heller ikke kan være en delmængde af en anden mængde..
Du må ALDRIG skrive 1 c A, idet 1 blot er et tal men IKKE en mængde. Du kan skrive 1 € A, hvor € er et "element af"-tegn, Men hvis du vil fast holde dit delmængde-tegn, skriver du {1}c A, Man kan jo ikke sige at et tal er en mængde, hvorfor det heller ikke kan være en delmængde af en anden mængde..
Skriv et svar til: mængde hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
