Matematik
sammensat funktion
31. januar 2008 af
Janeerendarling (Slettet)
Hej.
hvordan laver man h(x)=(4x+5)^2 til en sammensat funktion?
hvordan laver man h(x)=(4x+5)^2 til en sammensat funktion?
Svar #2
31. januar 2008 af dnadan (Slettet)
der er tale om en sammensat funktion.
Den ydre er:
f(x)=x^2
mens den indre er:
g(x)=4x+5
Den ydre er:
f(x)=x^2
mens den indre er:
g(x)=4x+5
Svar #3
31. januar 2008 af Janeerendarling (Slettet)
når ja.. nu kan jeg godt se det.. mange tak for hintet :D
Skriv et svar til: sammensat funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
