Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Varekøb .. ?? hurtigt.
31. januar 2008 af
KMoestrup (Slettet)
Hvordan regner man varekøb ud?
Ved det er
vareforbrug
+ varelager ultimo (hvad er det?)
- varelager primo (hvad er det,)
= varekøb
haster lidt (:
Ved det er
vareforbrug
+ varelager ultimo (hvad er det?)
- varelager primo (hvad er det,)
= varekøb
haster lidt (:
Svar #1
04. februar 2008 af thedreamshaper (Slettet)
Ultimo betyder slutningen af perioden mens primo betyder starten.
Altså!
Du slutter dagen med 10 jordbær, og startede med 8 jordbær. Hvad har du så haft brugt ? naturligvis 2...
10-8 = 2
Altså!
Du slutter dagen med 10 jordbær, og startede med 8 jordbær. Hvad har du så haft brugt ? naturligvis 2...
10-8 = 2
Skriv et svar til: Varekøb .. ?? hurtigt.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
