Kemi
Lambert-Beers lov
02. februar 2008 af
topra (Slettet)
http://peecee.dk/upload/view/94966
Skal jeg så aflæse A (0,5) og bruge Lambert-Beers lov?
A = e*l*[HClO], hvor A=0,5, e =1,23*10^4 L/(mol*cm) og l=1 cm.
Skal jeg så aflæse A (0,5) og bruge Lambert-Beers lov?
A = e*l*[HClO], hvor A=0,5, e =1,23*10^4 L/(mol*cm) og l=1 cm.
Svar #1
02. februar 2008 af topra (Slettet)
Her er en større version: http://peecee.dk/upload/view/94966/full
Jeg har selvfølgelig aflæst A ved lambda = 555 nm.
Jeg har selvfølgelig aflæst A ved lambda = 555 nm.
Skriv et svar til: Lambert-Beers lov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
