Matematik

funktioner!!

04. februar 2008 af Bengisu (Slettet)
Hej nogen der evt. kan hjælpe?

Jeg skal angive funktionerne for f, og g , så

(fog)(x) = 1/2x-1

og

(fog)(x)=2/kvadratrod af x+2

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2008 af dnadan (Slettet)

f(g(x))=1/(2x-1)
her kunne f(x)=1/x og g(x)=2x-1

Prøv på samme måde at komme med et bud til 2. opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2008 af janko (Slettet)

du skal først angive sammensætningen for funktionen f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2008 af janko (Slettet)

#1 ja okay,, havde jeg ikke lige set

Svar #4
04. februar 2008 af Bengisu (Slettet)

okay tak.

hmm :

f(g)x))= 2/x og g(x) kvadratrod x+2

er dette rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2008 af dnadan (Slettet)

f(x)=2/x og g(x)=sqrt(x+2)
(du havde lige lavet en skrve fejl, men ellers, ja)

Svar #6
04. februar 2008 af Bengisu (Slettet)

sqrt betyder kvadratroden ik? ;D

men tak for hjælpen (:

Skriv et svar til: funktioner!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.