Matematik
funktioner!
05. februar 2008 af
Bengisu (Slettet)
hej nogen der kan hjælpe med denne opgave!?
g(x)=x^2+1 og f(x)=sqrt3-1
bestem definationsmængderne for fog og gof,
og angiv en forskrift for hver af dem?
g(x)=x^2+1 og f(x)=sqrt3-1
bestem definationsmængderne for fog og gof,
og angiv en forskrift for hver af dem?
Skriv et svar til: funktioner!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
