Matematik

Meget simpel differentialligning - Hjælp

05. februar 2008 af nightvisionz (Slettet)
Jaeh jeg er en temmelig stor kejle til differentialligninger.. Så har brug for hjælp til denne opgave:

Bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf går gennem (x0,y0) når
dy/dx=3y og (x0,y0)=(0,3)

Hvad skal man her? x]

Svar #1
05. februar 2008 af nightvisionz (Slettet)

Har fundet ud af den :P

f(x)=3*e^3x

Skriv et svar til: Meget simpel differentialligning - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.