Matematik
Meget hurtigt spørgsmål:
05. februar 2008 af
nikodemus (Slettet)
Kan ikke helt forstår hvad det er der sker i nedenstående skridt. Er taget direkte fra mat-bogen i afsnittet om tangenthældninger. Hvordan hænger det sammen:
f'(x0)=3x0^2-6x0=9
Hvoraf:
x0^2-2x0-3=0
f'(x0)=3x0^2-6x0=9
Hvoraf:
x0^2-2x0-3=0
Svar #1
05. februar 2008 af Danielras (Slettet)
Der deles med 3 i alle led:
(3/3)x0^2-(6/3)x0=9/3
x0^2-2x0 = 3
Der trækkes 3 fra på begge sider:
x0^2-2x0-3 = 0
(3/3)x0^2-(6/3)x0=9/3
x0^2-2x0 = 3
Der trækkes 3 fra på begge sider:
x0^2-2x0-3 = 0
Skriv et svar til: Meget hurtigt spørgsmål:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
