Fysik

Rumfang + flyde

07. februar 2008 af Samz3n (Slettet)
En træklods med massen 90 kg flyder op vand. Hvad er rumfanget af det fortrængte vand?

Håber i kan hjælpe .. skal bruge svar meget snart tag /:

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2008 af mathon

(90 kg)*g = opdrift = V*(1 kg/L)*g, hvoraf

(90 kg) = V*(1 kg/L)

V = (90 kg)/(1 kg/L) = 90 L

Skriv et svar til: Rumfang + flyde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.