Kemi
struktur
07. februar 2008 af
sukkertrold-xD (Slettet)
Hejsa, kan ikke helt finde ud af denne her:
Et stof har molekylformlen C5H8. Skriv en mulig strukturformel for stoffet. Har opgaven flere løsninger?
På forhånd tak.
Et stof har molekylformlen C5H8. Skriv en mulig strukturformel for stoffet. Har opgaven flere løsninger?
På forhånd tak.
Svar #1
07. februar 2008 af Larsendrengen (Slettet)
Ja der er flere løsninger. Du skal tegne alle de mulige isomere, herunder de cycliske og ikke-cycliske.
Svar #3
07. februar 2008 af Larsendrengen (Slettet)
På et stykke papir :-)
C har fire bindinger. Et eksempel er:
CH2=CH-CH=CH-CH3, 1,3-pentadien.
Prøv selv at tegne.
C har fire bindinger. Et eksempel er:
CH2=CH-CH=CH-CH3, 1,3-pentadien.
Prøv selv at tegne.
Skriv et svar til: struktur
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
