Matematik

Differentialkvotient til funktion?

07. februar 2008 af michael_gade88 (Slettet)
Hvordan bestemmes differentialkvotienten til følgende funktion:
f(x)= (3x^3) + (2x^2) - 4x + 7

?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Har du lært at differentere?
tretrinsreglen?

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2008 af josemaria (Slettet)

f(x)= ax^3+bx^2+cx+d
f'(x)= 3ax^(3-1)+2bx+c

Svar #3
07. februar 2008 af michael_gade88 (Slettet)

Så er jeg vist med.

Tak for hjælpen!

Svar #4
07. februar 2008 af michael_gade88 (Slettet)

Kan det passe, at differentialkvotienten til denne funktion bliver f'(x)= 7?

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Nej, medmindre du får oplyst et punkt på f(x)

Svar #6
07. februar 2008 af michael_gade88 (Slettet)

Jeg har kun fået oplyst funktionen.

Kan differentialkoefficienten så blive:

f'(x)= (9x^2) + 4x - 4

?

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Ja

Skriv et svar til: Differentialkvotient til funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.