Matematik
Haster kan i ikke komme med noget så jeg kan komme igen med
08. februar 2008 af
Tara987 (Slettet)
undersøg hvad der sker med hvert af de følgende polynomier for x gående mod uendelig og for x gående mod minus uendelig. formuler resultaterne som udsagn af formen
f(x)--> ? for x --> ?
hvo der på spørgsmålstegnenes plads skal stå uendelig eller minus uendelig.
a) f(x)= 2a^2-4x+3546
b) f(x)= 3x^6+43087x^5+14x^2+1
c) f(x)= 34x^5-23x^4
f(x)--> ? for x --> ?
hvo der på spørgsmålstegnenes plads skal stå uendelig eller minus uendelig.
a) f(x)= 2a^2-4x+3546
b) f(x)= 3x^6+43087x^5+14x^2+1
c) f(x)= 34x^5-23x^4
Svar #1
08. februar 2008 af Isomorphician
kig på den højeste potens og overvej om den går mod minus eller plus for store værdier
Skriv et svar til: Haster kan i ikke komme med noget så jeg kan komme igen med
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
