Matematik

differentier 2/x ? hvordan var det nu liiige

21. februar 2008 af Beki (Slettet)
differentier 2/x ? hvordan var det nu liiige?

:) på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2008 af dnadan (Slettet)

tja, hvorledes differentieres 1/x?

Svar #2
21. februar 2008 af Beki (Slettet)

..

Svar #3
21. februar 2008 af Beki (Slettet)

jamen altså jeg tænkte 2ln(x) men er ikke sikker .

Svar #4
21. februar 2008 af Beki (Slettet)

ved ikke hvorfan man differentiere 1/x hvis det ikke er med ln. det er jo det, der er problemet

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2008 af dnadan (Slettet)

1/x = x^-1

(x^n)'=n*x^(n-1)

Svar #6
21. februar 2008 af Beki (Slettet)

tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2011 af selaiman90 (Slettet)

hvad med den her:
 

g (x)=2x^2+ 4x
g' (x)=2*2x+4*1
g' (x)=4x+4

er det rigtigt??


Skriv et svar til: differentier 2/x ? hvordan var det nu liiige

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.