Matematik
Hjælp til at differentere
24. februar 2008 af
ann3sofie (Slettet)
Hej (:
Jeg skal have differentieret dette stykke.
-1/2x + 4
Håber i kan hjælpe
Jeg skal have differentieret dette stykke.
-1/2x + 4
Håber i kan hjælpe
Svar #1
24. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Står der:
(1/2)*x+4 eller 1/(2x)+4?
Men i al fald, benyt reglerne:
f(x)=x^a --> f'(x)=a*x^(a-1)
og
g(x)=k*f(x) -->g'(x)= k*f'(x)
og
f(x)=k --> f'(x)=0
og
f(x)=g(x)+h(x) --> f'(x)=g'(x)+h'(x)
(1/2)*x+4 eller 1/(2x)+4?
Men i al fald, benyt reglerne:
f(x)=x^a --> f'(x)=a*x^(a-1)
og
g(x)=k*f(x) -->g'(x)= k*f'(x)
og
f(x)=k --> f'(x)=0
og
f(x)=g(x)+h(x) --> f'(x)=g'(x)+h'(x)
Svar #3
24. februar 2008 af dnadan (Slettet)
#2
Prøv at tage et kig på reglerne ovenfor, de vil være dig en stor hjælp.
Prøv at tage et kig på reglerne ovenfor, de vil være dig en stor hjælp.
Skriv et svar til: Hjælp til at differentere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
