Matematik

simpel ligning - hjælp mangles :D

24. februar 2008 af Molinus (Slettet)
hvis jeg skal løse en ligning der hedder kvadratroden af x = 4

Hvordan gør jeg så lige det?
håber i kan hjælpe!

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Kvadrerer begge sider:

sqrt(x) = 4
x = 4^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

sqrt(x)=4
<=>
x^1/2=4
<=>
x^2/2=4^2
<=>
x=16

Skriv et svar til: simpel ligning - hjælp mangles :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.