Matematik
Simpelt vektor spørgsmål.
28. februar 2008 af
Dyhre (Slettet)
Jeg ved, at |vektor a|^2 = vektor a * vektor a.
(* = prik).
Derfor, |vektor a| = kvardatrod (vektor a * vektor a)
Men hvordan kan jeg finde ud af, hvad vektor a er? Altså uden de er prikket sammen?
(* = prik).
Derfor, |vektor a| = kvardatrod (vektor a * vektor a)
Men hvordan kan jeg finde ud af, hvad vektor a er? Altså uden de er prikket sammen?
Svar #2
29. februar 2008 af Dyhre (Slettet)
ja, enten i tal eller kordinater?
Efter nærmere eftertanke så nok i tal. Eller bare længden af vektor a?
Efter nærmere eftertanke så nok i tal. Eller bare længden af vektor a?
Skriv et svar til: Simpelt vektor spørgsmål.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
