Matematik

vis. stamfunktionen!!!

01. marts 2008 af Tina17 (Slettet)
Hvordan skal jeg vise at F(x)=1/2(x+sinx*cosx) er en stamfunktion til f(x)=cos^2x

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2008 af Mestertyv (Slettet)

Differentier F(x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Det kan du ved at differentie F(x). Husk at F'(x)=f(x).
Desuden tror jeg ikke helt på det du har skrevet op. Du mangler nogle paranteser nogle steder.

Svar #3
01. marts 2008 af Tina17 (Slettet)

nåå ja .tusind tak :)

Skriv et svar til: vis. stamfunktionen!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.