Matematik

en lille

03. marts 2008 af Zalcos (Slettet)
jeg har fået en masse tilsvarende opgaver, men netop denne kan jeg ikke finde nogen regneregel for.:
"bestem f'(1) i hvert af følgende tilfælde".

f(x)= (-1)/(2x)

Det er den eneste af dem jeg ikke kan.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2008 af Danielras (Slettet)

f(x)= (-1)/(2x) = -2x^(-1)

Nu kan du bare bruge de sædvanlige regler.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2008 af Danielras (Slettet)

Sorry:

f(x)= (-1)/(2x) = (-1/2)x^(-1)

Skriv et svar til: en lille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.