Kemi

Hjælp, lagets tykkelse - en beregning

05. marts 2008 af Christiane.k (Slettet)
Hej Alle.
Hvis jeg ved at jeg har 0,007 gram zink, og de er fordelt nogenlunde jævnt på 68 mm^2, og zink har en densitet på 7,14 g/cm^3, hvordan beregner jeg så zinklagets tykkelse?

Mvh
Christiane K.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2008 af mathon

V = (0,007 g)/(7,14 g/cm^3) = 9,8039*10^(-4) cm^3 =
9,8039*10^(-4)*10^3 mm^3 = 0,98039 mm^3

V = t*G,
hvor
t er tykkelsen
G er grundfladen

(0,98039 mm^3) = t*(68 mm^2)

Svar #2
05. marts 2008 af Christiane.k (Slettet)

Tusind mange gange tak :)

Skriv et svar til: Hjælp, lagets tykkelse - en beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.