Matematik
eksponentielt funktion
05. marts 2008 af
Mette12 (Slettet)
hej allesammen
er der nogen der kan hjælpe???
Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at
f(2)=12 og f(3)=24
Bestem en forskrift for f
hvor gør man det;(
er der nogen der kan hjælpe???
Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at
f(2)=12 og f(3)=24
Bestem en forskrift for f
hvor gør man det;(
Svar #1
05. marts 2008 af peter lind
Ind eksponentiel voksende funktion er af formen y=a*e^(k*x).
Sæt de 2 punkter eínd og du har to ligninger med 2 ubekendte (a og k). Løs disse ligninger.
Sæt de 2 punkter eínd og du har to ligninger med 2 ubekendte (a og k). Løs disse ligninger.
Svar #2
05. marts 2008 af Mette12 (Slettet)
hmm det forstod jeg ikke...
vi har jo ikke nogen punkter til at beregne a..
og hvad er e,k,x?
:(
vi har jo ikke nogen punkter til at beregne a..
og hvad er e,k,x?
:(
Skriv et svar til: eksponentielt funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
