Matematik
En virksomheds omsætning - priselasticitet
06. marts 2008 af
sjusih (Slettet)
givet er O(x) = x * p(x), som er en virksomheds omsætning O(x) ved antal solgte enheder x, defineret ved den afsatte varemændge gange pris.
Vi skal vise at der gælder følgende formel,
O'(x) = p(x)(1-1/E(x))
hvor E(x) betegner priselasticiteten
HJÆLP?!
Vi skal vise at der gælder følgende formel,
O'(x) = p(x)(1-1/E(x))
hvor E(x) betegner priselasticiteten
HJÆLP?!
Skriv et svar til: En virksomheds omsætning - priselasticitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
