Matematik

Separation af variable, lidt hjælp her?

06. marts 2008 af Kyvsgaard (Slettet)
En funktion f er løsning til differentialligningen
(dy/dx)=y^2*sin(x) , x(tilhører)]0;2pi[
og grafen for f går gennem punktet P(pi,1).
Bestem en forskrift for f?
Bestem f'(pi/3)?
Bestem maksimumstedet for f?

- Jeg har ikke rigtigt styr på separation af variable så lidt hjælp ville være dejligt?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2008 af peter lind

y^(-2)dy=sin(x)dx

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2008 af mathon

y = 1/(cos(x)+2)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2008 af mathon

nærmere detaljer
se
http://peecee.dk/upload/view/102163

Svar #4
07. marts 2008 af Kyvsgaard (Slettet)

Tak for de gode svar, hjalp mig meget.

Skriv et svar til: Separation af variable, lidt hjælp her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.