Matematik

Eksponential funktion

08. marts 2008 af LiL-H (Slettet)
Er dette en forskrift på en eksponentiel funktion?

57,33e^-0,0089x ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2008 af mathon

y = 57,33e^(-0,0089x) aftagende eksponentiel udvikling

y = be^(-kx) k>0
eller
y = b*a^x med 0<a<1

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2008 af mathon

se evt.
http://peecee.dk/upload/view/97785

Skriv et svar til: Eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.