Matematik
Funktioner
24. marts 2008 af
solnedgang (Slettet)
en funktion f er bestemt ved
f(x)= x^2-4x+7
bestem en forskrift for den stamfunktion F til f, for hvilken F(3)= 15..
skal jeg først sætte x=15 .. eller hvad?
f(x)= x^2-4x+7
bestem en forskrift for den stamfunktion F til f, for hvilken F(3)= 15..
skal jeg først sætte x=15 .. eller hvad?
Svar #1
24. marts 2008 af Sentinox (Slettet)
Du skal først bestemme det ubestemte integrale:
int(f(x),x)
Husk nu, at når du benytter ubestemt integration, skal der tillægges en integrationskontant, altså kan F(x) skrives:
F(x) = int(f(x),x) + k
Integrationskonstanten k, skal herefter bestemmes af F(3)=15.
//Sentinox
int(f(x),x)
Husk nu, at når du benytter ubestemt integration, skal der tillægges en integrationskontant, altså kan F(x) skrives:
F(x) = int(f(x),x) + k
Integrationskonstanten k, skal herefter bestemmes af F(3)=15.
//Sentinox
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
