Matematik
funktioner
26. marts 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Når man har 2 givet funkter:
f(x)=(x-1)/(3-x) og g(x)=x^2+1
og man skal finde forksriften for disse, hvordan gøre man?
f(x)=(x-1)/(3-x) og g(x)=x^2+1
og man skal finde forksriften for disse, hvordan gøre man?
Svar #2
26. marts 2008 af mathon
...tekst svarende til
...når man har en grøn ske og skal til fest i morgen, hvad koster så en amulet i Congo?
...når man har en grøn ske og skal til fest i morgen, hvad koster så en amulet i Congo?
Svar #3
26. marts 2008 af Lisa02 (Slettet)
Sorry, jeg skal bestemme forskriften for (f(o)g)
(o)=bolle
Hvilket jeg har fået til: 0
(o)=bolle
Hvilket jeg har fået til: 0
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
