Matematik

ER GÅET I STÅ!

26. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)
Antallet af internetbutikker er i de senere år vokset med 40% om året, og denne udvikling forventes at ville fortsætte. I 2006 var der 7700 internetbutikker.

a) opstil en formel, der beskriver sammenhængen mellem antallet af internetbutikker og antal år efter 2006?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)

y = 7700·1,4^x

Skriv selv hvad x og y er.

Svar #2
26. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2008 af mathon

...eller, da du "er et spørgsmålstegn"
internetbutik = IB
og
n er antal år EFTER 2006

IB(t) = 7700·1,4^n




Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Hvad er så t? :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2008 af mathon

25000 = 7700·1,4^n

1,4^n = 250/77

ln(1,4)*n = ln(250/77)

n = ln(250/77)/ln(1,4) = log(250/77)/log(1,4) ...


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. marts 2008 af mathon

#4

når der rettes ét sted, skal der naturligvis redigeres FÆRDIG...:-)

IB(n) = 7700·1,4^n

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. maj 2015 af martin2402 (Slettet)

Hvad var t? skrev du det?? 


Skriv et svar til: ER GÅET I STÅ!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.