Matematik
rettelse
27. marts 2008 af
Izzle (Slettet)
I et firma var omsætningen i 2000 på 5.280.000 kr. Omsætningen stiger med henholdsvis 5,3 %, 3,9 % og
2,8 % i de følgende tre år.
Hvor stor var
Omsætningen
I 2003?
5.280.000 · 1,053 · 1,039 ·1,028 = 5.934.420,63 kr
Er det rigtigt?
2,8 % i de følgende tre år.
Hvor stor var
Omsætningen
I 2003?
5.280.000 · 1,053 · 1,039 ·1,028 = 5.934.420,63 kr
Er det rigtigt?
Svar #2
27. marts 2008 af Izzle (Slettet)
Hvad med
•Hvad er den samlede
stigning i procent i
perioden fra 2000
til 2003?
5,3 + 3,9 + 2,8 = 12 %?
•Hvad er den samlede
stigning i procent i
perioden fra 2000
til 2003?
5,3 + 3,9 + 2,8 = 12 %?
Svar #3
27. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Nej da, bliv i det "gamle spor"
1,053 · 1,039 ·1,028 = 1,1247
dvs 12,47 %
1,053 · 1,039 ·1,028 = 1,1247
dvs 12,47 %
Svar #5
27. marts 2008 af Izzle (Slettet)
• Hvad er den
gennemsnitlige
stigning pr. år i
procent?
12,47 % : 3 år = 4,16% er det så rigtigt
gennemsnitlige
stigning pr. år i
procent?
12,47 % : 3 år = 4,16% er det så rigtigt
Skriv et svar til: rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
