Matematik
Tolkning af TI89 output med @n
01. april 2008 af
ulfulf (Slettet)
Hvor skærer funktionen:
43,7*sin(4,2t)+85,9
en vandret linje:
l: y=100 ?
i intervallet 0;1,5 ?
DET GØR DEN i 0,078 og 0,66975
Hvordan tolker jeg det ud af følgende TI-89 output?
x=.47619*(@n1*pi+1,40653) or
x=.47619*(@n1*pi+1,t4266)
?
[email protected]
43,7*sin(4,2t)+85,9
en vandret linje:
l: y=100 ?
i intervallet 0;1,5 ?
DET GØR DEN i 0,078 og 0,66975
Hvordan tolker jeg det ud af følgende TI-89 output?
x=.47619*(@n1*pi+1,40653) or
x=.47619*(@n1*pi+1,t4266)
?
[email protected]
Svar #1
01. april 2008 af y06svale (Slettet)
det kender jeg godt, min mat lærer fortalte en gang hvad det betød, men det er ved at være nogle år siden, såhh har glemt det... kan du ikke søge det op på google? det er noget med at man kan indsætte et tal i stedet for @n?
Svar #2
01. april 2008 af ulfulf (Slettet)
Manualen skriver bl.a.at 2*n@*pi, betyder at 'en løsning findes for hvert heltalsmultiplum af pi'. Mit problem er, at kun den ene af værdierne ovenfor kan findes på den måde.
Svar #4
01. april 2008 af Mulle-L (Slettet)
AF vores lærer har vi fået at vide, at det betyder at der er en konstant, men hvilken tja....
Skriv et svar til: Tolkning af TI89 output med @n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
