Matematik

Meget simpel ligning

05. april 2008 af 9200 (Slettet)
Ligningen : 7-5x=6x-3

Kan det passe at -x=4 er resultatet?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2008 af mathon

7-5x = 6x-3 .....adder 5x

7 = 11x - 3.....adder 3

10 = 11x ......divider med 11

x = 10/11

Svar #2
05. april 2008 af 9200 (Slettet)

Ok mange Tak :)

Svar #3
05. april 2008 af 9200 (Slettet)

KOm lige til at tænke på, hvordan ved man hvad men skal adderer eller subtraherer osv.

Nu adderede du jo 5x og 3...er det ligemeget?

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2008 af mathon

"er det ligemeget?"
Nej - der adderes præcis, hvad der er "behov for" i bestræbelserne på at komme videre...

Svar #5
06. april 2008 af 9200 (Slettet)

Hvordan ved du hvad der er behov for?

Skriv et svar til: Meget simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.