Kemi
Okay... kæmper stadig...
06. april 2008 af
ninjasani (Slettet)
Okay... Jeg har brug for lidt hjælp til denne.
4. Hvor mange mL husholdningseddike skal bruges til at fjerne 25 g kalk (CaCO3) i en kedel?
2 CH3COOH(aq) + CaCO3(s) ? Ca2+(aq) + 2 CH3COO-(aq) + CO2(g) + H2O(l)
Jeg har bare behov for at vide hvordan jeg regner den, og ikke resultatet, men vilken formel skal jeg bruge?? Please hjælp mig:)
4. Hvor mange mL husholdningseddike skal bruges til at fjerne 25 g kalk (CaCO3) i en kedel?
2 CH3COOH(aq) + CaCO3(s) ? Ca2+(aq) + 2 CH3COO-(aq) + CO2(g) + H2O(l)
Jeg har bare behov for at vide hvordan jeg regner den, og ikke resultatet, men vilken formel skal jeg bruge?? Please hjælp mig:)
Svar #3
06. april 2008 af ninjasani (Slettet)
Okay det her er hvad jeg har kunnet nå frem til? Men hvordan finder jeg c?
m=M*n
n = m/M
n = 25g/60,052
n = 0,42 mol
c =n/V
V = n*c
V = 0,42 mol * ?
Hver sød at hjælpe igen. Vil gerne forstå det!
m=M*n
n = m/M
n = 25g/60,052
n = 0,42 mol
c =n/V
V = n*c
V = 0,42 mol * ?
Hver sød at hjælpe igen. Vil gerne forstå det!
Skriv et svar til: Okay... kæmper stadig...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
