Matematik
Haster rigtig meget, punktmængde
08. april 2008 af
Oziriz (Slettet)
Hej!
Jeg ved ikke hvordan jeg skal lave de her opgaver, så noget hjælp ville være rigtig dejligt!
1) Beskriv de punktmængder, som er givet ved ligningerne nedenfor.
a) x^2+y^2-4x+6y+1=0
b) x^2+y^2+2x-y+4=0
2) Løs for ethvert a ligningssystemet
2x+(a+5)y=a
x-2ay=1
Jeg ved ikke hvordan jeg skal lave de her opgaver, så noget hjælp ville være rigtig dejligt!
1) Beskriv de punktmængder, som er givet ved ligningerne nedenfor.
a) x^2+y^2-4x+6y+1=0
b) x^2+y^2+2x-y+4=0
2) Løs for ethvert a ligningssystemet
2x+(a+5)y=a
x-2ay=1
Svar #1
08. april 2008 af Sara Lykke (Slettet)
punktmængder bestmmes ved at finde det bestemte intergrale
isoler a i opg 2
isoler a i opg 2
Svar #2
08. april 2008 af Oziriz (Slettet)
det bestemte intergrale? Kan jeg få en forklaring?
Hvordan skal jeg isolere a? sætte de to ligninger lig hinanden eller hva?
Hvordan skal jeg isolere a? sætte de to ligninger lig hinanden eller hva?
Svar #3
08. april 2008 af utdiscant (Slettet)
1) Du kan løse ligningerne med hensyn til y. Hvis man løser dem får man to løsninger. Den punktmængde der er afgrænset af de to løsningers grafer er den interessante punktmængde. Vedrørende beskrivelse af dem kan du finde deres grænser i x og deres areal.
Skriv et svar til: Haster rigtig meget, punktmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
