Matematik

vis at

09. april 2008 af thekingy (Slettet)
vis at parabola er lige som graf.

f(x) = -0.04x2 + 0.80x, 0<x<20

hvordan kan jeg gør det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2008 af mathon

f(x) = -0.04x2 + 0.80x = -0,04x(x-20), 0<x<20

Svar #2
09. april 2008 af thekingy (Slettet)

kan du også kigge på x2 + (y - 766.67)^2 = (566.67)^2

vis også den der?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2008 af mathon

x2 + (y-766.67)^2 = (566.67)^2
er en cirkel
med centrum, C(0;766.67) og radius r = 566.67

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2008 af pa8n (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: vis at

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.