Matematik

Funktion

09. april 2008 af Rasmus1337 (Slettet)
Hey, har en opgave hvor jeg skal lad lommeregneren tegne grafen f(x)= vx for 0=x=9

Nogen der har en forklaring på hvordan dette gøres?

på forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Prøv: [y1=]sqrt(x)|0=x=9

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2008 af utdiscant (Slettet)

Kan godt være det er mig der ikke kan se meningen, men for hvilken værdi af x er den både lig 0 og lig 9?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Jeg gætter på, at det er en måde at skriv "større eller lig med". Sådan fortolkede jeg det i hvert fald. Ellers har du ganske ret, det kan ikke lade sig gøre.

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.