Matematik
funktioner
06. september 2004 af
john vs. jon (Slettet)
f(t)=5sin(3t) og g(t)=2cos(3t)
lav sumfunktionen f+g:
(f+g)(t)=5sin(3t)+2cos(3t). ???????
er denne sidste funktion en sinussvingen? aflæs i givet fald dens amplitude på grafregneren.
man kan vise, at summen af to sinussvingninger
a1sin(bt)+a2cos(3t)
med samme svingningstid selv er en sinussvingning med u ændret svingningstid, og en amplitude der erkvad(a1^2+a2^2)
udregn amplituden for svingningen f+g ovenfor og kontroller, at resultatet passer med det aflæste på grafregneren. tegn dernæst på grafregnerengrafen for funktionen:
h(t)=sin(2t)+cos(3t)
i tegnevinduet[0;2pi] kryds [-3,3]. er dette en sinussvingning?
lav sumfunktionen f+g:
(f+g)(t)=5sin(3t)+2cos(3t). ???????
er denne sidste funktion en sinussvingen? aflæs i givet fald dens amplitude på grafregneren.
man kan vise, at summen af to sinussvingninger
a1sin(bt)+a2cos(3t)
med samme svingningstid selv er en sinussvingning med u ændret svingningstid, og en amplitude der erkvad(a1^2+a2^2)
udregn amplituden for svingningen f+g ovenfor og kontroller, at resultatet passer med det aflæste på grafregneren. tegn dernæst på grafregnerengrafen for funktionen:
h(t)=sin(2t)+cos(3t)
i tegnevinduet[0;2pi] kryds [-3,3]. er dette en sinussvingning?
Svar #1
06. september 2004 af john vs. jon (Slettet)
har virkelige meget brug for hjælp her.
skal aflevere imorgen..
skal aflevere imorgen..
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
