Matematik
eksponentiel funktion
15. april 2008 af
Jensbojsen (Slettet)
Nogen der ved hvordan jeg skal dette:
En eksponentielt aftagende funktion er givet ved f(t)=100*e^-0,2*t
bestem halveringskonstanten
En eksponentielt aftagende funktion er givet ved f(t)=100*e^-0,2*t
bestem halveringskonstanten
Svar #2
15. april 2008 af Jensbojsen (Slettet)
#1:
Disse formler kender jeg , men ved ikke hvordan jeg skal anvende dem i denne opg.
Disse formler kender jeg , men ved ikke hvordan jeg skal anvende dem i denne opg.
Svar #3
15. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Du skal finde T½.
Du har en forskrift af udseendet: f(x)=b*e^(k*t)
Kan du selv se dig ud af det?
Du har en forskrift af udseendet: f(x)=b*e^(k*t)
Kan du selv se dig ud af det?
Svar #6
15. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Sæt k ind på k's plads og beregn T½ på normalvis. Det er da ganske simpelt.
Skriv et svar til: eksponentiel funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
