Debat

hjælp til stil

16. april 2008 af johnali (Slettet)
Har brug for hjælp til rettelse af stilen, og evetyedet hvis der er en der gider at skrive den færdig.
TAK
ps.Den skal rettes fo sprogfejl

Om at gå i skole


Utroligt nok er jeg ofte vågn, før vækkeuret ringer. Jeg ligger i min seng og høre klokken tikker og tikker der går tre og et halvt minut igen før der kommer nogen ind ad døren for at vække mig. Og som sædvanligt er det min mor der komme ind ad døren. "Nu skal du snart også komme op" det har jeg hørt hele mit liv, i vejret fald så lang jeg kan huske. Og det eneste tanke der eksisterer i min hoved er at endnu en dag skal jeg oplive dagen om igan. Det føles som om jeg er et fange i et tidsrum, hvor der aldrig bliver imorgen. Som tiden gå for en fange, går det også meget langsommer for mig. Sekunder føles som minuter og minuter som timer. Det næste ting der sker er at jeg er i klasseværelset, klokken ringer og tysk læren kommer ind i klasse lokalet. Det første kvater går til at alle falder på plads, læren siger dagens program og der er kun få der har hørt det, som sædvandligt gentag læren det flere gang for alle har hørt det. Timen fortsætter, der er kun få der larmer og snakker. Rasten prøver i væretfald at lave noget fagligt, eller i det mindste prøver med at vise at de laver noget.

Tredje timen, Fysik. Læren kommer ind og det hele gentag sig igan, det har kostet os endnu et kvatier. Og da læren spørg om lektier er kun få der har lavet deres. Ellers i væretfald er der kun få der indrømmer at de ikke har lavet deres.
Læreren kommer med dagens første reprimande, at vi må selv om , om vi laver vores ting eller ej. Og at til prøverne er det os der får et slag i ansigtet. Vi forsætter rasten af timen i biblotiket, og eleverne fortsæter som der ikke havde sket noget, som om de ikke har hørt det hvad læren sige.
På biblotikets pc'er skal vi svar på nogen fysik spørgsmål, men over halv del af elever ikke laver noget fagligt. Folk larmer, snakker og spiler, uden at læreren griber ind for at gør noget ved det. Nej, lærerne ignorere det, lave som om der sker slet ikke noget. De prøver altid at kigge den anden vej når de ser en elev som ikke laver fagligt ting.

Klokken ringer ind, netop i det øjeblik vores dansk lære kommer ind i klassen.
Vi starter med en lille opsummering fra i gårsdagens timen. og overraskende er der næsten alle der har lavet deres ting. Dansk er en af de to fager som ikke har kvalificeret sig i den liga som de andre fager lægger.

Femte og sjette, time er begyndte og det er matimatek vi har jeg vil ikke hvorfor men elever viser lidt respekt for læreren det er forste gang jag har set noget linene. skydes det at læreren er en ældrer en, nej det tror jeg ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2008 af TanteOda (Slettet)

Ligger også under dansk https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=500554

Skriv et svar til: hjælp til stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.