Matematik
Funktion
17. april 2008 af
Nyx84 (Slettet)
En funktion f er bestemt ved
f(x)= -x^3+4x^2+3x-3
Jeg skal tegne grafen for f(har jeg gjort :-)) og så bestemme de værdier af a, for hvilke ligningen f(x)=a hat netop 3 løsninger?
f(x)= -x^3+4x^2+3x-3
Jeg skal tegne grafen for f(har jeg gjort :-)) og så bestemme de værdier af a, for hvilke ligningen f(x)=a hat netop 3 løsninger?
Svar #1
17. april 2008 af Isomorphician
kig på monotoniforholdene og på hvilke funktionsværdier f'(x) = 0 har
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
