Matematik

Funktion

17. april 2008 af ASL21 (Slettet)
f(x)=x^2-5*x+4+2*ln(x), x>0

a) Skitsér grafen for f, og benyt differentialregning til at argumentere for grafens forløb.

Er der nogle der kan hjælpe mig ?? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2008 af dnadan (Slettet)

1. Tegn grafen!
2. Bestem f'(x)
3. Lav herefter en monotoniundersøgelse(f'(x)>0 er grafen voksende osv)
4. Konklusion

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2008 af Sherwood (Slettet)

f(x)=0

f'(x)=0

Tegn en monotonilinie og tegn herefter grafen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#1 Det er ret svært bare at tegne grafen. Medmindre lommeregneren må bruges.

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2008 af dnadan (Slettet)

#3
Der står en skitse, og der står heller ikke, at det er udenhjælpemidler, ergo kan man skrive funktionen ind på lommeregneren og hurtig tegne det på et stykke papir.

Svar #5
17. april 2008 af ASL21 (Slettet)

Okay tak ;D

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.