Matematik

Parabel - mål

17. april 2008 af ASL21 (Slettet)
Jeg har ligningen y = -0,030x^2+3,6x, hvor målrammen svarer til y større end 0 hvor x og y er angivet i cm.
? Bestem målrammens højde og bredde.
Hvordan gør jeg dette ? Kan jeg godt bare finde toppunkt for at finde højden af målet.
Her fik jeg nemlig (60 , 108)

Og hvordan finder jeg så målrammens bredde?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Løs
-0,030x^2 + 3,6x = 0

Svar #2
17. april 2008 af ASL21 (Slettet)

Okay :)

Og så får jeg x=0 og x=120.. Er bredden så bare 120 cm ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Ja.

Svar #4
17. april 2008 af ASL21 (Slettet)

Okay tusind tak for hjælpen :D

Skriv et svar til: Parabel - mål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.